Wollerich menu

Coquille Saint-Jacques | truffel | ganzenlever | knolselderij | appel

Rogvleugel | Bouchôtmosseltjes | baba ganoush | za’atar

Langoustine | pompoen | parelcouscous | schaaldierenjus | zeegroenten

Dry aged biet | blauwe bes | roomkaas | hazelnoot | sjalot | rode wijnsaus

Wilde eend | peer | bloedworst | bospaddestoelen | zuurkool | specerijenjus

of Japans Wagyu entrecôte A4, eigen braadjus, per 100 gram €30 supplement

Turkse vijgen | kaneel | steranijs | amandel | specerijen

6 gangen €90 | 5 gangen €80 (zonder langoustine)

 

Vegetarisch menu

Watermeloen feta | olijf

Couscous | kimchi | bimi | antiboise van tomaat | artisjok

Risotto | Gruyère | courgette | gerookte dooier

 Dry aged oerbiet 28 dagen | jonge geitenkaas | blauwe bes | rode wijnsaus

Ravioli | roomkaas | rucolasla | jus van truffel

 Mango | kokos | kalamansi | citroengras

6 gangen €80

 

Dit is een impressie van onze menukaart.

Wijzigingen in het menu of niet vooraf doorgegeven dieetwensen kunnen aanpassingen in de prijs met zich mee brengen. 

 

'de keuze van Gerard'

Verrassingsmenu | 7 kleine gangen | inspiratie uit het seizoen

Uitgezonderd op feestdagen.

 € 69,50

Wordt geserveerd op zondag de hele dag. 

 

Lunch op zaterdag

4 gangen lunchmenu € 55

Een selectie van meerdere gerechten naar uw wens. Laatste ontvangst 14.30 uur. 

 

A la Carte specialiteiten

Wijnen

Onze wijnkaart is een ideale handleiding om de mooiste wijn bij uw menu te kiezen